Voorwaarden

VOORWAARDEN WEBSHOP


Over de webwinkel PUUR


Op basis van de beschikbare voorraad zullen wij er zorg voor dragen om de producten zo snel mogelijk uit te leveren.

Bestellingen worden verzonden op de maandag (levering dinsdag/woensdag) en de donderdag (levering vrijdag/zaterdag).

Indien een product onverhoopt niet voorradig is dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een aangepast aflevermoment af te spreken. Dank voor uw begrip. Voor verdere gegevens zie webpagina CONTACT.


Disclaimer

Disclamer van www.puurjel.nl/webshop

Schoonheidssalon PUUR (Kamer van Koophandel: 55202659), hierna te noemen PUUR, verleent u hierbij toegang tot www.puurjel.nl/webshop en nodigt u uit het aangebodene te kopen. PUUR behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

PUUR spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.puurjel.nl/webshop aangeboden producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van PUUR. Specifieke prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met PUUR. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan PUUR nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Geaccepteerde betaalmogelijkheden: