Microblading


Microblading wenkbrauwen


Wat is Microblading?

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek. Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.


De haartjes worden aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden/mesjes op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt. Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.


Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.


Het is ook belangrijk dat we samen stap voor stap kijken naar de juiste vorm wenkbrauwen voor je gezicht. Wenkbrauwen kunnen je zelfs een natuurlijke facelift geven als ze de juiste vorm en dikte hebben. In het algemeen blijft de microblading 1,5 tot 2 jaar zitten mits er een tijdige nabehandeling heeft plaatsgevonden.


Voor een optimaal resultaat is het van belang om binnen 6 tot 8 weken een (gratis !) vervolgbehandeling uit te laten voeren.*** Check hier voor de voor- en nazorg  van een Microblading behandeling ***Microblading:

met volledige GGD certificering 

Totaal € 205,00

nabehandeling binnen 1 jaar + € 99,00

Voor
Na